foto3.jpg

Voorman Montage & Assemblage

"Coördineer jij de dagelijkse gang van zaken in de montageploeg en steek je zelf ook graag de handen uit de mouwen?"

 

   Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica.
   Enkele jaren ervaring in een assemblage-, montage- of machinebouwomgeving.
   Ervaring in het functioneel aansturen van een team van monteurs.
   Standplaats Halfweg of Haarlem.


Lan Handling Technologies! Een gezond en groeiend bedrijf waar ondernemerschap en teamwork hoog in het vaandel staan. Wij ontwikkelen complexe, technische handling systemen voor klanten in de voedingsmiddelenindustrie, zoals MARS, Nestlé, Unilever, Heinz, Danone, P&G en Nutricia. Alle machines worden in huis ontworpen, geassembleerd en getest, voordat ze geïnstalleerd worden bij de klant. Vanuit Tilburg en Halfweg richten wij ons op de handling van verpakte producten in sterilisatieprocessen en end of line automatisering.

Wat ga je doen?
Krijg jij energie van het plannen, organiseren en coördineren van de dagelijkse gang van zaken in de montage van complexe en afwisselende machinebouwprojecten? Word jij enthousiast van een intensieve samenwerking met je projectteam, engineering en inkoop? En vind je het niet erg om zelf ook de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij onze nieuwe voorman!

Als voorman ben je het primaire aanspreekpunt van onze (project-)monteurs op één van onze productielocaties in Halfweg of Haarlem. Naast een actieve deelname in het mechanisch en elektrotechnisch opbouwen en testen van onze machines, ben je ook verantwoordelijk voor een goede en effectieve doorloop van onze projecten. Je bewaakt de voortgang, de planning, coördineert de dagelijkse gang van zaken en controleert de benodigde kwaliteitseisen van onze machines.

Jouw kerntaken

 • Je bent verantwoordelijk voor de opzet van detailplanningen voor productie en montage van modules. Daarnaast werk je zelf ook actief mee in de montage en controleer je de modules op (bouw)kwaliteit.
 • Jij coördineert de effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen in je project en verzorgt de planning, uitvoering, testen, inbedrijfstellen en evaluatie van de aan jou toegewezen projecten.
 • Je informeert de projectmanager over de voortgang en bespreekt eventuele technische problemen met je collega’s van de engineering afdeling.
 • Wanneer een project gereed is voor installatie op locatie bij de klant, draag je alle documentatie over aan de toegewezen projectmonteur.
 • Het is mogelijk dat je parallel aan meerdere projecten in verschillende stadia werkzaam bent, of tussen de projecten door meewerkt aan projecten van collega’s.

Jouw profiel

 • Een werktuigbouwkundige of mechatronica achtergrond en enkele jaren ervaring in een assemblage-, montage- of machinebouwomgeving.
 • Ervaring in het functioneel aansturen van een team van monteurs, het plannen en voorbereiden van projecten en bewaken van projecteisen zoals uren, planning en kwaliteit.
 • Je bent een teamspeler met gevoel voor interne en externe klantbelangen.
 • Je bent communicatief sterk en bent moeiteloos in staat om de projectvoorgang te bespreken met engineering, inkoop en projectmanagement.
 • Je hebt een duidelijke service- en oplossingsgerichte mentaliteit, een open houding en bent prettig in de omgang.
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij? 
Met projecten bij toonaangevende bedrijven over de hele wereld bieden wij unieke kansen om je carrière een boost te geven. Bij ons word je onderdeel van een bedrijf dat succesvol is opgebouwd door mensen die met passie werken aan technisch hoogwaardige machines. De kracht van samenwerking is een fundamentele waarde binnen ons bedrijf. Onze klanten waarderen dit.

Wil jij ook werken voor en met gerenommeerde internationale klanten in een veeleisende omgeving?
Neem direct contact op met onze recruiter Dre Schellekens via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of +31 6 285 580 33.
 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lan Handling Technologies
Jules Verneweg 123
5015 BK Tilburg
The Netherlands
Phone +31 13 532 25 25
E-mail info.tilburg@lanhandling.com
Internet www.lanhandling.com
© Lan Handling Technologies